Hajdú-Bihar
2024-02-15

Komádiban egész éjszaka oltották a tüzet

Debrecenben, Hosszúpályiban, Hajdúhadházon és Hencidán is vonultak az egységek.

Százötven körbála és tíz nagyméretű zsákban gyapjú égett szerda este Komádiban, a Fő utcában. A komádi önkormányzati és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak, akik négy vízsugárral határolták körbe a lángokat és oltották a tüzet. A lángok mezőgazdasági gépeket és egy birkahodályt veszélyeztettek. A beavatkozáshoz sok vízre volt szükség, ezért vízszállító érkezett még Gyuláról és Szeghalomból is. A tűzoltók munkáját a tulajdonos két rakodógéppel segítette. Az egységek csütörtök hajnalban fejezték be a tűzoltást.


Egy hat köbméteres konténerben a szemét égett Debrecenben, a Balmazújvárosi úton szerdán. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. 

Faág hasadt le Debrecenben, a Martonfalvi utcában, a gyalogos forgalmat veszélyeztette. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik az ágat eltávolították.

Hajdúböszörményben, a Baltazár Dezső utcában egy elektromos biztosíték szekrénye égett szerda reggel. A város hivatásos tűzoltói áramtalanítottak és a füstölést megszüntették. 

Tűz volt Hosszúpályiban, a Nyár utcában szerdán. Kerti és háztartási hulladék égett, valamint az erdő aljnövényzete ezerötszáz négyzetméteren. A létavértesi önkormányzati és a debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Szabadtéri tűz volt még Hajdúhadházon, a Zöldfa utcában és Hencidán, a Petőfi utcában is. Hajdúhadházon háromezer négyzetméteren égett a gaz és avar, a lángokat a hajdúböszörményi és a debreceni hivatásos tűzoltók oltották el. Hencidára a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak, ott kétszáz négyzetméteren égett a száraz gaz. Vízsugárral fékezték meg a tüzet a tűzoltók.

Megdőlt egy húsz méteres fa Debrecenben, egy nagycserei tanyán, egy kerítést és a gyalogos forgalmat veszélyeztette, ezért riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat. Az egység gépezetes tolólétrán át motoros láncfűrésszel avatkozott be.

Jégkorong Erste Liga - Gyergyó győzött, Debrecen alul maradt

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek