Hajdú-Bihar
2023-10-13

Ismét tragikus baleset történt a vármegyében

Többek között Debrecenben, Nyírmihálydiban, Hajdúböszörményben vonultak az egységek.

Kamionba hajtott egy kisbusz az M3-as autópálya 181-es kilométerénél, csütörtök délelőtt. Az ütközéstől további két kamion is egymásba csúszott. A hajdúnánási és a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat valamint a Hajdú-Bihar vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot riasztották, akik átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A kisbusz vezetőjét a mentőszolgálat kórházba szállította, utastársa a helyszínen életét vesztette.

Három nagy fa dőlt meg csütörtökön a debreceni György utcában, melyek a forgalmat veszélyezették. A város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik motoros láncfűrésszel vágták ki a fákat.

Trágyacsomó égett teljes terjedelmében Hajdúböszörmény közelében csütörtökön. A hajdúböszörményi és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. 

A száraz avar és gaz égett peremégéssel Nyírmihálydiban, a Gelsi úton. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és vízsugárral oltották az ötszáz négyzetméteres szabadtéri tüzet.

Nádas égett egy csatorna parton Derecske külterületén. A berettyóújfalui hivatásos és a konyári önkéntes tűzoltók vonultak, akik vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. 

Hajdúsámsonban, a Mikótelek dűlőben fél hektáron égett az avar és a kukoricatarló. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megfékezték a lángokat.

Három személyautó ütközött össze Debrecenben, a Móricz Zsigmond körúton, csütörtök délután. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket és az egyik autót, amely a forgalmat akadályozta, letolták az úttestről.

Ilyen volt a 11. Zöld Mozi

Vámosi Gábor

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek