Hajdú-Bihar
2021-04-23

Csütörtökön is volt dolguk a tűzoltóknak

Nagyrészt baleset és fakivágás miatt vonultak.

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön reggel Berettyóújfaluban a Dózsa György utcában. Az egyik jármű sofőrje beszorult, ezért őt a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók feszítővágó berendezés segítségével szabadították ki. Az egység az autókat áramtalanította. A mentőszolgálat mindkét jármű vezetőjét kórházba szállította. 

Berendezési tárgyak égtek egy lakatlan épületben tegnap délelőtt Debrecenben, a Lőtér utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezésére a két rendőr porral oltó készülék segítségével eloltották a tüzet. A tűzoltó egység az utómunkálatokat egy vízsugárral és kéziszerszámokkal elvégezte.

Veszélyesen megdőlt egy kiszáradt fa törzse tegnap délelőtt Debrecenben, a Wesselényi utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel, kihúzós létrán át eltávolították a fát.

Egy tizenkét méter magas fa egyik ága hasadt le csütörtökön délután Debrecenben, a Honvédtemető utcában. Az ágat a villanyvezeték tartotta. A debreceni hivatásos tűzoltók fűrésszel távolították el a faágat.

Úttestre borult egy nyolc méteres fa tegnap délután a Debreceni Egyetem területén. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével eltávolították a közúti forgalmat is veszélyeztető fát.

Megbontotta a szél egy óvoda tetejét tegnap délután Hajdúszoboszlón, a Rákóczi utcában. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók dugólétra segítségével feljutottak a tetőre, ahol a meglazult tetőcserepeket eltávolították.

Lesodródott az útról egy személygépkocsi tegnap késő délután Derecskén, a Petőfi Majorban. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.

Kisebb fára dőlt egy hat méter magas fa tegnap kora este Debrecenben, a Határ úton. A debreceni hivatásos tűzoltók láncfűrésszel avatkoztak be.

Korom égett egy családi ház kéményében tegnap este Hajdúhadházon, az Epres utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal avatkoztak be. A tűz a kéményből nem terjedt tovább.

Jól haladnak a tokaji híd munkálatai

Defektet kapott a túlterhelt utánfutó, súlyos baleset lett a vége

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek