Hajdú-Bihar
2022-07-14

Fóliasátrak kaptak lángra szerdán

Bőven volt dolga az egységeknek.

Több fóliasátor, a bennük tárolt tárgyak, valamint a sátrak környezete lángolt tegnap délután Debrecenben, a Bárányfelhő utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók négy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Egy személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött, melynek következtében a teherautó felborult szerdán reggel Hajdúböszörményben a Táncsics Mihály utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.

Két személygépkocsi ütközött össze Tiszacsegén az Erzsébet utcában szerdán délelőtt. Az egyeki önkormányzati tűzoltók vonultak, akik a járművek áramtalanítását végezték el. 

Három hektáron égett a száraz fű és a nádas Hortobágy Kónyán a balmazújvárosi önkormányzati és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Hosszúpályiban a Galamb utcába vonultak a létavértesi önkormányzati tűzoltók. Itt száz négyzetméteren égett az avar tegnap délelőtt. Az egység egy vízsugárral avatkozott be. I.

Nyíradony-Aradványpuszta tanyán száz négyzetméteren égett az avar tegnap délután A nyíradonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be. 

Személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze szerdán délután Hajdúszoboszlón az Erzsébet utcában A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanításra avatkoztak be. 

Avar égett ötven négyzetméteren tegnap délután Nyíardonyban a Mikszáth Kálmán utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Egy melléképület és a körülötte levő száraz aljnövényzet tíz négyzetméteren égett tegnap kora este Püspökladányban a Bánomkert utcában. A város tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be. 

Ötszáz négyzetméteren égett az avar tegnap este Zsákán, az Árpád utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kéziszerszámmal avatkoztak be. 

Égett egy kert hátsó része, valamint egy farakás szerdán este Derecskén az Attila utcában- A berettyóújfalui hivatásos és a konyári önkéntes tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámmal fékezték meg a tüzet.

Száz négyzetméteren égett az aljnövényzet Hajdúhadházon az ibolya utcában szerdán késő este. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kézi szerszámokkal avatkoztak be.

Fának ütközött egy személygépkocsi tegnap késő este Debrecenben az Acsádi út közelében. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járművet.

Légy Te is tűzoltó!

Hosszabbított a múlt szezon házi pontkirálya

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek