Hajdú-Bihar
2021-10-27

Törött lábú mókushoz vonultak a tűzoltók

Sok riasztás érkezett tegnap az égő aljnövényzet miatt, de műszaki mentések is voltak.

Árokba sodródott egy személygépkocsi tegnap reggel Balmazújváros és Nagymacs között. A helyszínre a balmazújvárosi hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járművet. A járműben egy ember utazott, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.

 

Égett a legelő Tépén a Kossuth utca végén tegnap kora délután. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be. Hajdúhadházon pedig a Nap utcában égett az avar. Itt a hajdúböszörményi tűzoltók kéziszerszámok segítségével oltották el a tüzet.

 

Törött lábú mókushoz riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat tegnap kora délután Debrecenben a Nagyerdei körútra. A bajba jutott mókus annyira megsérült, hogy nem tudott a fáról lejönni. A tűzoltók végül dugólétra segítségével és kézi erővel tudták a bajba jutott állatot megmenti, aki a kaland után állatkórházba került.

 

Magyarhomorog és Komádi között húsz hektáron kukorica tarló és nádas égett kedden délután. A komádi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Száz négyzetméteren égett az avar tegnap a délutáni órákban Berettyóújfaluban a Liszt Ferenc utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet.

 

Fotó: Debreceni HTP, Balmazújvárosi ÖTP

Egyetlen nap alatt majdnem 200 új koronavírus-fertőzött Hajdú-Bihar megyében

100 milliós cigifogás Nyíregyházán

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek