Hajdú-Bihar
2021-05-11

Melléképületek gyulladtak ki Debrecenben és Gáborjánban is

Villanyoszlop, avartűz és kigyulladt épület miatt vonultak a tűzoltók.

Egy melléképület tetőszerkezete égett Gáborjánban, a Fő utcában hétfő hajnalban. A tűz átterjedt a lakóház tetőszerkezetére is. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Egy nagy méretű fa ága lehasadt, a gyalogos illetve a közúti forgalmat veszélyeztette Hajdúnánáson, a Baross utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Két melléképület égett teljes terjedelmében Debrecenben, a Homoktövis utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották le a tüzet.

Tegnap délután egy autó egy villanyoszlopnak ütközött a debreceni Füredi úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet.

Bozótos égett Hajdúböszörmény-Pród külterületén, A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral fékezték meg a tüzet.

Késő délután Nádudvaron, az Elepi úton nyolcszáz méter hosszan égett az avar és gaz. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

 

Fotó: Debreceni HTP;Berettyóújfalui HTP;Püspökladányi HTP

Védőeszköz-csomagokat osztott a megyei önkormányzat

Magyarország és Csehország is tárgyal a szabad utazásról

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek