Gazdaság
2023-07-06

A Vitesco Technologies belép a független alkatrészkereskedelembe

A Vitesco Technologies, a tiszta mobilitást szolgáló modern hajtástechnológiák vezető nemzetközi gyártója megkezdte az általa gyártott pótalkatrészek független forgalmazók számára történő közvetlen értékesítését.

A hosszú távú cél az, hogy az elektromos meghajtású járművekhez – a személygépkocsiktól a haszongépjárművekig – szükséges eredeti pótalkatrészeket és a hozzájuk tartozó szolgáltatásokat egyidejűleg biztosítsák a vásárlók számára. A meglévő széles termékportfólió alapján a mintegy 300 járműmodellhez gyártott prémium minőségű NOx-érzékelők értékesítése kezdődik meg első lépésként. 

A NOx-érzékelők kulcsfontosságú alkatrészek, amelyek biztosítják, hogy a belső égésű motorok megfeleljenek az előírt szigorú károsanyag-kibocsátási határértékeknek. Ez megegyezik a vállalat stratégiájával, amelynek célja a szén-dioxid-mentes és tiszta mobilitásra való áttérés további előmozdítása.

„Ezt a stratégiát követjük, amikor arra törekszünk, hogy a piacon lévő belső égésű járművek a lehető legtisztábban és leghatékonyabban működjenek. Ennek a felelősségnek úgy teszünk eleget, hogy eredeti alkatrészgyártóként biztosítjuk a pótalkatrészek ellátását a független forgalmazókon keresztül” – mondta Gregory May, az alkatrészkereskedelemért felelős üzletág vezetője.

A személygépkocsikhoz és haszongépjárművekhez gyártott több mint százmillió NOx-érzékelővel és sorozatgyártásban szerzett többéves tapasztalattal a Vitesco Technologies a világ egyik vezető gyártója ezen a területen.

A winklerrel kötött nemzetközi együttműködés növeli az eredeti pótalkatrészek elérhetőségét

Annak érdekében, hogy a Vitesco Technologies növelje a termékek elérhetőségét a független alkatrészforgalmazók piacán, és a lehető legjobb minőségű szolgáltatást biztosítsa a vevői számára, a Christian Winkler GmbH & Co. vállalatcsoporttal közösen kezdi meg a NOx-érzékelők forgalmazását és értékesítését. A haszongépjármű-alkatrészek stuttgarti székhelyű specialistája 7 európai országban 42 telephellyel és 3 európai központi raktárral rendelkezik, ügyfelei számára így biztosítva a gyors elérhetőséget. Az együttműködésnek köszönhetően a termékek már elérhetők a winklernél.

A Vitesco Technologies azt is tervezi, hogy az elkövetkező hónapokban tovább bővíti eredeti pótalkatrész-kínálatát. A termékek elosztásának logisztikai hátterét a dortmundi új központi raktár biztosítja majd. A winklerrel való együttműködés révén a pótalkatrészek disztribúciója új csatornával bővül, kiegészítve a termékek Continental-on keresztül történő jelenlegi forgalmazását.

Amerikából jön az újabb erősítés

Kisvasutas élményekkel és erdei kalandokkal vár hétvégén a Zsuzsi Erdei Vasút

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek