Egyetem Tér
2023-10-09

Családbarát tréning

A Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központja „Családbarát szemlélet az egyetemen” címmel szervezett tréninget az intézmény Családbarát programjának keretében.

Somkutiné Bernek Éva, a Családbarát Magyarország Központ Családbarát Hely tanúsító védjegy szakterület vezetője tartott tréninget az október 4-i rendezvényen, amelyen bemutatta a családbarát működés előnyeit és eszközeit, valamint a családbarát munkahely jellemzőit, megvalósításának lehetőségeit. Az eseményen a Debreceni Egyetem (DE) különböző karainak munkatársai vettek részt

A DE korábban már három alkalommal (2011, 2014, 2015) nyerte el a „Családbarát munkahely” címet, 2012-ben különdíjban, 2016-ban pedig a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Családbarát díjában részesült. 2022-ben az egyetem a Családbarát Magyarország Központ Nonprofit Közhasznú Kft. Családbarát Hely tanúsító védjegyét is megszerezte.

A tervek szerint a program keretében a jövőben rendszeresen találkoznak a munkatársak, és megosztják tapasztalataikat, hogy segíthessék az intézmény dolgozóit abban, hogy minél jobban megtalálják az egyensúlyt a családi élet és a munka között.

Sajtóközpont - BZs

Izraelben megkezdték a Gázai övezetbe hurcolt túszok családjainak értesítését

Vulkánokról olasz nyelven

unideb.hu

Szerző
Hasonló cikkek