Egyetem Tér
2023-10-04

Kisorsolták a Buzánszky Kupa csoportbeosztásait

Rekordszámú csapat nevezett a Buzánszky Jenő Labdarúgó Egyetemi Kupa (BJLEK) őszi szezonjára, és ezúttal is megrendezik a női divízió küzdelmeit. A jövőre húsz éves jubileumot ünneplő egyetemi labdarúgó bajnokság különleges jelentőséggel bír a DE sportéletében – hangzott el a sorsoláson.

A Nagyerdei Stadion Silver VIP termében sorsolták ki szombat este a BJLEK 2023/24-es őszi kiírásának csoportjait. A kispályás bajnokságra minden eddiginél többen jelentkeztek, a hamarosan kezdődő szezonban 112 csapat küzdhet meg a különböző kategóriákban a végső győzelemért.

A megnyitón részt vett Bács Zoltán, a Debreceni Egyetem kancellárja, Jávor András, a DEAC elnöke, Fenyves Veronika, a Gazdaságtudományi Kar dékánja, Bácsné Bába Éva, a Gazdaságtudományi Kar stratégiai és kommunikációs dékánhelyettese, Dajnoki Krisztina, a GTK tudományos dékánhelyettese, Rákos Mónika, a GTK oktatási dékánhelyettese, Lóczi Lászlóné Kovács Marianna, a DEAC ügyvezetője és Kozma Mihály futsal edző, a magyar futsal válogatott korábbi szövetségi kapitánya.

A Hallgatói Önkormányzat sorsolásról készített beszámolója ide kattintva érhető el.

Sajtóközpont

Rögtön befogadták, ezt gólokkal hálálja meg

Az első hazai meccs következik

unideb.hu

Szerző
Hasonló cikkek