Debrecen
2024-02-22

Új körjárat indul Alsójózsán, módosul több józsai járat menetrendje

A DKV Zrt. a lakossági észrevételek és üzemeltetési tapasztalatok alapján, 2024. március 4-től módosítja a 34, 35, 35Y és a 36-os autóbuszok indulási időpontjait és menetidejét. Ezzel egy időben, az autóbuszok hétvégén újra a Segner tér és a józsai városrész között szállítják az utasokat, valamint Alsójózsán új körjárat indul.

 A józsai városrész hétvégi utazási igényeinek még teljesebb kiszolgálása érdekében, a 34-es, 35-ös, 35Y-os és a 36-os autóbuszok újra a Segner térig szállítják az utasokat. A 34R, 35R és a 35YR járatok megszűnnek, helyettük a józsai városrész és a Segner tér között a 34A, 35A és 35YA jelzésű autóbuszok közlekednek. A 36R jelzésű járat helyett, hétvégén a 36A jelzésű autóbuszok közlekednek az Alsójózsai utca és a Segner tér között. Munkanapokon, a Felsőjózsai utcáról 22:00-kor induló 35Y-os autóbusz a Helyközi autóbusz-állomás érintésével közlekedik a Segner tér irányába.

A Józsa-Liget és a Harstein kertben élők közösségi közlekedésbe történő bekapcsolása, a gyermekek bölcsödébe, óvodába, iskolába történő eljutása, valamint az alsójózsai lakosok településrészen belüli utazásának könnyítése érdekében munkanapokon, reggel 05:00 és 08:00, valamint délután 13:00 és 18:00 óra között új körjárat indul J1 jelzéssel. A körjárat útvonalán kiépített új megállóhelyeken utcabútorokat és szemetestárolókat is telepítenek majd. Az autóbusz a Alsójózsai utca – Nagyszentgyörgy utca – Tokaji utca – Bocskai István út – Szentgyörgyfalvi út – 35.sz. főút – Szordasi út – Meszesi utca – Templom utca – Alsójózsai utca útvonalon közlekedik.

fotó:facebook.com/dkvdebrecen

Elsöprő siker a Superliga döntőjében

Hosszabbított az edzőpáros

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek