Debrecen
2023-12-14

Állatok Karácsonya a Zoo Debrecenben!

Idén sem maradhat el a Debreceni Állatkert hosszú évekre visszatekintő és egyik legszebb hagyománya, a december 27-én, 9:00 és 16:00 között megtartott Állatok Karácsonya, amelyen az intézmény lakói és az őket támogató lelkes állatkertbarátok egyaránt kitüntetett figyelmet kapnak.

Az év utolsó rendezvényén a Park díjmentes belépéssel hálálja meg valamennyi örökbefogadónak mindazt a támogatást, amellyel idén hozzájárultak az állatkerti lakók jólétéhez és környezetük gazdagításához. A Samburu panorámateraszon tartott nevelőszülői értekezleten a munkatársak beszámolnak majd nekik mindazokról kifutófejlesztésekről és az állatok életében bekövetkezett változásokról, amelyek e segítség nélkül nem valósulhattak volna meg az elmúlt évben.

Egész napos látnivalót kínál az ünnepi elemekkel, például pónifogattal kiegészülő Állatok Akcióban program, de az állatgondozók is mesélnek munkájuk rejtelmeiről három helyszínen, a kreatív látogatók pedig a Mikulásház kézműves kuckójában élhetik ki alkotóvágyukat.

A programokon való részvétel állatkerti belépővel díjmentes.

Elismerés Hajdúnánás önkéntes nagykövetének

Némethy-Szilágyi Boglárka

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek