Debrecen
2022-12-13

Téli élménytáborral vár a Zoo Debrecen a hosszú szünidőben

Az év végi kicsengetéshez közeledve a Debreceni Állatkert örömmel jelenti be, hogy a meghosszabbított téli szünetre való tekintettel most először téli zootáborra invitálja az általános iskolásokat.

A január 2-től 6-ig tartó napközis élménytábor résztvevői szakképzett zoopedagógusok útmutatásával pillanthatnak be az állatvilág téli életébe: megtudhatják, hogyan készülnek a különféle fajok a zimankós hónapokra, vagy éppen hogyan segíthetjük mi magunk tollas barátainkat ebben az időszakban. Feltárulnak továbbá előttük az egzotikus tájak örök melegét idéző Pálmaház és Trópusi ház titkai, de a zoopedagógusok legújabb szőrös kis segédeivel is testközelből megismerhetnek a felelős állattartás jegyében, levezetésként pedig állati jó szabadfoglalkozásokon, többek között kézműveskedésen és mesemondáson, kincskereső játékon vehetnek részt.

A téli zootábor díja 39.000 Ft/fő 10%-os testvérkedvezménnyel, amely a programok mellett napi háromszori étkezést foglal magában. Az elmúlt évek nyári táboraihoz hasonlóan a Park kizárólag a www.ticketbase.eu/zoodebrecen oldalon keresztül fogadja a jelentkezéseket összesen 50 főig.

További információk: www.zoodebrecen.hu/zootabor

 

Monográfia a magyar-viking kapcsolatokról

Ha agrárium, akkor DE MÉK

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek