Debrecen
2020-06-16

Csaknem 7 milliárd forint támogatás a debreceni vállalkozásoknak

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata kiemelten fontosnak tartja megóvni és segíteni a helyi vállalkozókat és vállalkozásokat a járványhelyzet miatt kialakult nehéz gazdasági helyzetben. Ennek érdekében az önkormányzat és az EDC Debrecen Város- és Gazdaságfejlesztési Központ együtt segít.

Csaknem 7 milliárd forint támogatás elérésében segítettük a debreceni vállalkozásokat a járvány okozta nehézségeik megoldása érdekében – jelentette be Barcsa Lajos alpolgármester. 

A meghirdetett támogató rendszer nagyon népszerű a vállalkozók körében. A koronavírus-járvány hatására rengeteg vállalkozás vesztette el eddigi partnereit vagy ügyfeleit, ennek következtében számos megkeresés érkezett annak érdekében, hogy segítséget nyújtsanak új kapcsolatok kiépítésében, vagy pedig az adott termék vagy szolgáltatás eljuttatásában a célközönség felé. Szintén sokan érdeklődtek a jelenlegi nyitott pályázatokról és támogatásokról, továbbá információt kértek egyéb lehetőségekről (különös tekintettel a Debreceni Városi Tőkealapra), amelyek segíthetik a cégeket és vállalkozókat a jelenlegi helyzet átvészelésében.

Támogatásokkal kapcsolatos érdeklődés esetén megvizsgálják, hogy van-e olyan futó pályázat, ami alkalmas lehet a kérdező számára. Ha igen, megtörténik a kapcsolatfelvétel, ami után pályázati összefoglalókat küldenek a vállalkozó számára, illetve tanácsokkal látják el őt a pályázat benyújtását illetően. 

Amennyiben Ön is igénybe venné a vállalkozói platformot, hívja a már ismert telefonos elérhetőségeket (+36-52-521-480) vagy vegye fel a kapcsolatot az EDC Debrecennel a business@edc.debrecen.hu e-mail címen, az edc.debrecen.hu, illetve a business.debrecen.hu honlapokon keresztül. Egy munkanapon belül keresik Önt a megadott elérhetőségen! 

Ragadozó diéta...bizarr, de működik!

Neves zenészek tanítanak a Gitármánia Táborban

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek