Café
2022-01-29

Bettit is meglepte mekkora sikere lett a képeknek

Hamarosan forgatják Joshal az új videoklipjüket.

Nem lehet nem észre venni azokat a csodálatos fotókat, melyeket néhány napja  posztol Betti a facebook és az instagram oldalán. Azóta kiderült, hogy a színvonalas képeket egy debreceni fotóstudió készítették. Kiváncsiak voltunk, miként találtak egymásra, és mik a további tervek.

" Pár héttel ezelőtt a fotós barátnőm Papp Szivia azzal keresett meg,hogy szerinte mindenképpen meg kellene örökíteni ezt a fázist az életemben,mert szerinte ilyen összhangban még nem látott engem. "

Tudtuk meg az énekesnőtől.

" Kapóra jött,hogy a fotóstúdió karácsonyi hangulatba volt öltöztetve és csináltunk egy sorozatot.Elkezdtük kiposztolni és még minket is meglepett,hogy milyen nagy sikere volt a képeknek.Ezen felbuzdulva, amikor  Nagy Ajnácskával(aki stylistolt is) átrendezték  Valentin napra a díszletet,akkor is fotóztunk egy kellemes hangulatút.Azt már többször mondtam,hogy modell már nem leszek,de a barátnőim kérésének nem tudok ellenállni:)! Az éneklést is ilyen intenzitással folytatom,ugyanis hamarosan forgatjuk Joshsal a legújabb videoklippünket,amiről természetesen itt a Demedian fogok beszámolni először!  "

 

 

 

 

 

Gyulay Zsolt az új elnök

Tulajdonosváltás

Váradi Ferenc

Szerző
Hasonló cikkek