Belföld
2021-09-01

Kötelező az oltás a Wizz Air fedélzeti személyzete számára

A Wizz Air bejelentette, hogy december 1-től a repülőgépjáratain a fedélzeti személyzet minden tagjától elvárja, hogy be legyen oltva a koronavírus ellen, speciális esetekben az oltást kiválthatja a rendszeres antigén- vagy PCR-teszt. A légitársaság az új szabályokat az utasok, valamint a személyzet egészségének és biztonságának védelme, illetve a WIZZ járatok zavartalan üzemeltetésének érdekében vezeti be.

A Wizz Air döntésének alapjául azok a kutatások szolgáltak, amelyek bizonyítják, hogy az oltás a koronavírus-fertőzés elleni védelem leghatékonyabb formája jelenleg. A világjárvány kitörésekor a Wizz Airnek úttörő szerepe volt az utasai és személyzete védelmének érdekében bevezetett szigorú egészségügyi és biztonsági intézkedések terén, támogatva a fizikai távolságtartást, illetve biztosítva a lehető leghigiénikusabb körülményeket. 

Mivel a pandémia továbbra sem ért véget, Európában a Wizz Air a légitársaságok közül elsők között vezeti be új szabályozását, hogy védelmi intézkedéseit újabb szintre emelje. Az átoltottságot a légitársaság bázisain a helyi előírásoknak megfelelően, a helyi hatóságok és egészségügyi intézmények segítségével kívánja elérni, írja a légitársaság hozzánk eljuttatott közleményében. 

Elindult a napijegyek értékesítése a férfi kézilabda Eb-re

Horvátországban további két héttel meghosszabbították a járványügyi korlátozásokat

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek