Belföld
2021-07-30

Indul a versenyhétvége

Péntek reggel vette kezdetét a Formula 1 Magyar Nagydíj, a fokozott rendőri jelenlét folyamatos Mogyoród térségében.

A rendezvényre nagyszámú érdeklődő érkezése várható a következő napokban, így a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság az alábbi tanácsokat adja a gépjárművel érkezők számára.

Aki a versenyhétvége alatt az M3 autópálya irányából Mogyoródra tart - nem a versenypályához -, az lehetőség szerint az autópályáról Szada felé hajtson le a hosszabb várakozás elkerülése érdekében!

Azoknak a nézőknek, akiknek nem a versenypálya főbejárata közelében lévő helyre szól a jegyük, javasoljuk, hogy a Hungaroringet a 3-as számú főút használatával, Kerepes és Szilasliget irányából közelítsék meg!

Az M0 autóút irányából érkezők autósoknak javasolt az M31 autópálya, majd 3-as számú főút vagy M3 autópálya útvonal használata.  

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy akik a következő napokon a verseny helyszínére indulnak, tájékozódjanak az aktuális közlekedési helyzetről és a bevezetett forgalomkorlátozásokról a rendőrség internetes oldalán, a Forma 1 menüpont alatt kiadott hírekben. A pálya környékén lévő parkolók felé vezető utakon vegyék figyelembe a rendőrök jelzéseit és a kihelyezett táblák útmutatásait!

police.hu

5 millió 617 ezer a beoltott, 64 az új fertőzött, elhunyt egy beteg

Finisben a digitális tananyagfejlesztés

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek