Backstage
2021-04-19

Colt Clark és a Quarantine Kids

A családi zenekar az elmúlt egy évben több mint 50 videót készített, és már bőven 100 millió felett van a nézettség.

A koronavírus-járvány hónapokig törölte a tervezett koncerteket a floridai Colt Clark számára. De a tampai hivatásos  zenész nem hagyta abba a játékot, amikor a világ 2020 március közepén lelassult. Valójában alkalmat adott arra, hogy több időt töltsön gyermekeinek dalok tanításával. Hamar kiderült, hogy három gyereke örökölte zenei tehetségét.

"Meg akartam mutatni a gyerekek által elért haladást, és megmutatni nekik, hogy még mindig jól érezhetjük magunkat ezekben a furcsa, furcsa időkben" - mondta Clark.

Legidősebb fia, Cash (10) gitáron, basszusgitáron  játszik. A 8 éves fia, Beckett dobos. Bellamy lánya, aki épp a karantén alatt töltötte be a 6. életévét, ütőhangszereket játszik, de leginkább a zenekar körül táncoló énekesnőként és hype-ként lett közönségkedvenc.  Anyjuk, Aubree Clark (34) profi fotós képességeit használja, ő vette fel a házi koncerteket. .

"A gyerekek soha nem fáradtak bele, ami számomra csak elképesztő volt" - mondta Clark. "Reggel felébredek, és néhány dalra gondolok, elkezdek játszani, és csatlakozni akarnak."

 

Clark még mindig nem hiszi el, hogy családja szórakoztató karantén-hobbija olyan sok szeretetet váltott ki az emberekből szerte a világon.

"Ez csak azt mutatja, hogy az embereknek örömre van szükségük az életükben, és a zene ezt elhozza nekik" - .

Megkezdődött a fokozatos jelenléti oktatás

Fantasztikus sikerek az Esportban!

Váradi Ferenc

Szerző
Hasonló cikkek