Backstage
2023-09-11

Apróhírdetésben jelentette be a Rolling Stones, hogy érkezik az új album

Közel húsz éve nem adott ki új dalokat tartalmazó albumot az 1962-ben alakult The Rolling Stones, akik idén, nyolcvan felett úgy döntöttek, megtörik a csendet.

Az új lemez címe Hackney Diamonds lesz, ami egy angol szleng kifejezés, és a betört ablaküvegre használják.. Hackney negyed London északkeleti részén található, és a zenekar marketingjében ez meg is jelenik: a helyi újság, a Hackney Gazette hozott le egy olyan hirdetést, melyben üvegjavítást hirdetnek. Ha felhívják az érdeklődők a megadott telefonszámot, azt az üzenetet kapják, hogy a Hackney Diamonds szeptember elején nyit, és szeretettel várnak mindenkit.

skynews-rolling-stones-album_6259892.jpg (2048×1152)

A hirdetésben megadott weboldalon viszont kiderül, miről is van szó pontosan. Az új lemezen a hírek szerint több sztár is közreműködik majd, köztük Paul McCartney, Stevie Wonder és Lady Gaga is. Erről mi már írtunk régebben ITT.   Az albumon a 2021-ben elhunyt legendás zenész, Charlie Watts is dobol, ugyanis a hírek szerint két dalt még ő játszott fel a stúdióban. Az ő helyét Steve Jordan vette át a zenekarban. azt egyenlőre nem tudni, hogy a lemez megjelenését követi e világkörüli turné, de a rajongók számára az új album megjelenése is hatalmas öröm. 

Az új anyag első dala dühösen érkezett meg, és igazi Stones nóta lett. Íme: 

 

Újdonságok a szociális ismeretek tanárképzésben

Nagyfelületű útjavítás a Segner téren

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek