Ajánló
2023-12-15

Ismét adománnyal segíti a debreceni Arany Oroszlán Gyógyszertár a Karitatív Testületet

A debreceni Arany Oroszlán Gyógyszertár 5 millió forint értékű gyógyszercsomagot adományozott a Debreceni Karitatív Testület számára. Az eseményen 2023. december 15-én Barcsa Lajos alpolgármester, Törő András a Debreceni Karitatív Testület elnöke és dr. Bárd Dávid az Arany Oroszlán Gyógyszertár tulajdonosa számolt be a részletekről.

A patika nem csak az egészségügyben betöltött szerepéről, hanem jótékonysági tevékenységeiről is ismert a városban, a helyi rászoruló családokat támogató Debreceni Karitatív Testület idén is számíthat nagyértékű adományára. A téli időszakra való tekintettel ezúttal a helyi időskorú lakosság megsegítésére 2500 doboz értékes vitaminkészítményt adományoz az Arany Oroszlán Patika.

Az adománycsomag immunerősítő célú, valamint kifejezetten a 60 év feletti korosztály számára hasznos vitaminkészítményeket, étrendkiegészítőket és orvostechnikai eszközöket tartalmaz.

Ahogyan azt dr. Bárd Dávid bevezetőjében elmondta, az Arany Oroszlán Gyógyszertár harmadik alkalommal adományoz gyógyszercsomagot a Karitatív Testület részére.

A debreceni Arany Oroszlán Gyógyszertár épp csak egy éve nyerte el a Kulcs Patikák hálózat elismerő QUALITY PATIKA címét, amivel még jobb körülmények között, még nagyobb akciókat tudnak biztosítani. A társadalmi felelősségvállalási programjukat pedig folytatni akarták, és a partnereikkel közösen idén nagyobb célt tűztek maguk elé.  

„Tudjuk, hogy az idei év sok nyugdíjas, idős lakos számára hozott szűkösebb hónapokat. Az áremelkedések miatt talán még több segítségre van most szükség Debrecenben is. Éppen ezért idén nem egyedül adományozunk. Négy nagylelkű gyártói partnerünk segítségével most többet adhatunk, mint eddig bármikor. Ezúton is köszönöm a Stada Hungary Kft., a Medico Uno Pharma Kft., a Bioco Magyarország Kft. és a Simply You Hungary Kft. felajánlásait. Közösen 5 millió forint értékű jó minőségű termékkel segíthetjük a helyiek egészségét.” – mondta dr. Bárd Dávid, miután átadta a karácsonyi adományokat.

 

Barcsa Lajos alpolgármester megköszönte a felajánlást az Arany Oroszlán Gyógyszertárnak és kiemelte, hogy Debrecenben vannak olyan cégek, amelyek a képességeikhez mérten igyekeznek erőn felül segíteni és adományozni a nehéz sorsú debreceni emberek számára. Az Arany Oroszlán Gyógyszertár hozzájárulása ennek egy nagyon jó példája, hiszen a gyártókkal közösen összefogva egy olyan adományt állítottak össze, ami példaértékű.

 

Törő András a Karitatív Testület elnöke előzetesen kihangsúlyozta, hogy a patika tavalyi adományát maradéktalanul és sikeresen eljuttatta a rászorulók számára. Elmondta, hogy igen sokféle gyűjtést végez a Karitatív Testület, mert számos különböző igény tapasztalható a rászorulók részéről. A karácsony ünnepét megelőző időszakban a tartós élelmiszergyűjtésre fókuszáltak, viszont az emberek szükségleteihez tartoznak a most felajánlott gyógyszer- és vitamincsomagok is.

Törő András hozzátette, a Karitatív Testület közel 30 tagszervezete révén gördülékenyebben és célzottabban tud a segíteni, hiszen a személyes kapcsolatok révén az adományokat személyre szabottan tudják átadni a rászoruló családoknak, egyedülállóknak és időseknek egyaránt.    

Nemzetközi továbbképzés az Idegsebészeti Klinikán

Fast fashion

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek