Ajánló
2023-07-29

A part - kertmozi

Idén júliusban és augusztusban 3 alkalommal jelentkezik a BIKSZ - Bán Imre Kultúratudományi Szakkollégium, az Apolló mozi és a DE-Btk Művészeti Központ közös, kertmozis filmklub eseménye a DESZ24 (Debrecen, 2024 Batthiány utca 24.) udvarán.

 Az első alkalommal Danny Boyle A part (The Beach) című, 2000-ben bemutatott kalandfilmjét vetítjük Leonardo DiCaprio főszereplésével. A filmet eredeti nyelven vetítjük, magyar felirattal. A vetítés után Dr. Váró Kata Anna egyetemi oktató, filmesztéta és Gaál Csaba filozófus, újságíró várják a közönséget egy kis beszélgetésre.
Az eseményen a részvétel ingyenes, regisztráció nem szükséges, érdemes azonban időben érkezni, mert az ülőhelyek száma korlátozott. Aki tud, hozhat kisszéket, babzsákot, jógamatracot vagy egyéb ülőalkalmatosságot. A helyszínen büfé nincs, de közel az Apolló mozi, ha valakinek a popcorn vagy a nachos hiányzik, és a Meki vagy a kisbolt sincs messze.
A filmről: Richard, azért utazik el Thaiföldre, hogy valami kalandosra, igazira bukkanjon. Egy olcsó bangkoki szállodában megismerkedik két franciával, Etienne-nel és Francoise-zal, valamint egy idősebb világutazóval, Daffyvel, aki egy titkos sziget valószínűtlen történetét mondja el Richardnak. A fiú rábeszéli Francoise-t és Etienne-t, hogy együtt induljanak útnak a szigetre, melyet Daffy térképe alapján akarnak megtalálni. Mikor elérik úticéljukat, hozzájuk hasonló utazók kis közösségét találják a szigeten. S

SZOMBAT 21:00  DESZ24 (Debrecen, 2024 Batthiány utca 24.) udvarán.
játékidő: 119 perc 

III. Debreceni Utcazene Napok

befejeződött az őszi árpa aratása

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek