Sport
2024-02-24

A szatmáriak nyerték az edzőmeccset

A Debreceni Labdarúgó Akadémia pályáján játszotta le szombati felkészülési mérkőzését az NB III Északkeleti csoportjában szereplő DEAC labdarúgócsapata.

A pallagi találkozón a határon túli Szatmárnémeti volt az ellenfél, amely a román harmadosztályban küzd a pontokért.

A találkozó kiegyenlített első félideje nem hozott gólt, és abban a játékrészben még egyik gárda sem cserélt. Ahogyan az lenni szokott egy edzőmeccsen, nagyjából egyórányi játék után mindkét alakulat szakvezetője több személyi változtatásra szánta el magát. Urbin Péter vezetőedzőnk az 59. percben négyet variált csapata összetételén, a 69. minutumban pedig három csere jött be, azaz szinte mindenki kapott terhelést az összecsapás során.

A második negyvenöt percben a szatmáriak – ugyan nem voltak döntő fölényben – kétszer betaláltak, előbb tizenegyesből a 49. minutumban, majd a 79.-ben újra, ezzel pedig megnyerték a meccset.

A Debreceni Egyetem együttese a jövő héten vasárnap 11 órakor az Újpest II ellen kezdi meg a tavaszt, az NB III 18.fordulójának mérkőzését idegenben rendezik.

Edzőmeccs

DEAC–Szatmárnémeti 0–2 (0–0)

DEAC: Ratku – Sándor (Virág 69.), Herczku (Korhut 59.), Vincze, Jankelics (Tomola 59.) – Papp G. (Batta 69.), Soltész, Szabó L. (Kónya 59.), Al-Sheraji (Trencsényi 59.) – Lénárt (Bényei 69.), Tóth D.

Demjén film

Sportszerviz

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek