Sport
2023-12-07

Borítékolható a nagy küzdelem

Franchu szerint a Debreceni Egyetem alakulata egy tíz percig tartó rosszabb periódus miatt nem tudta legyőzni az Aramist hazai környezetben.

Pénteken újra pályára lép a DEAC férfi futsalcsapata az NB I-ben: Tihanyi Csaba tanítványai ezúttal az Aramis otthonában vizitálnak, a találkozó 19.50-kor kezdődik. Együttesünk jelenleg a nyolcadik helyen áll a tabellán, az ellenfél pedig a kilencedik pozíciót foglalja el, a két csapatot mindössze három egység választja el egymástól. Játékosaink ősszel nem bírtak a budaörsiekkel a DESOK-ban, a találkozó végeredménye 3-3 lett.

 A meccs nagy részében akkor jó teljesítményt nyújtottunk, de akadt olyan tíz perc, amikor kevésbé jött ki a lépés. Úgy emlékszem, hogy lett volna esélyünk a győzelemre, ennek ellenére a végén meg kellett elégednünk a döntetlennel. Szerintem holnap is kiegyenlített mérkőzés vár ránk, ettől függetlenül szeretnénk nyerni, mivel újabb lépést akarunk tenni a felsőház irányába. Az Aramis szintén az első hatban szeretne végezni az alapszakaszban, ezért is borítékolható a nagy küzdelem. Az ellenfelünk keretét olyan tehetséges játékosok alkotják, akik az öt a négy elleni játékukkal bárkinek fel tudják adni a leckét. Szerencsére sérülés nem nehezíti az életünket, de én eltiltás miatt nem léphetek pályára – nyilatkozta Franchu, aki a legutóbbi összecsapáson összeszedte az ötödik sárgáját.

Az előző játéknapon futsalosaink a Nyíregyháza otthonában 5-1-es vereségbe futottak bele. A szabolcsiak a hetedik percben szerezték meg a vezetést, aztán sokáig nem módosult az eredmény, majd a végjátékban gólesőt láthattak a drukkerek.

– Csalóka a végeredmény, mivel a 35. minutumban még csak 1-0 állt a kijelzőn. Sajnos a helyzeteinket nem tudtuk értékesíteni, ezért kaptunk ki. Például az első félidőben is akadtak kecsegtető lehetőségeink, ám a befejezésekbe rendre hiba csúszott – mutatott rá 25 esztendős légiósunk.

Futsal NB I 17. forduló
Aramis SE-DEAC
2023. 12. 08. (péntek) 19.50, Aramis SE Futsal Csarnok

Fotók: Szolnoki László

Nemesített fenyők

Meghosszabbított élettartamú fogtömések

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek