Sport
2023-10-10

Beállása után rögtön eredményes volt

Tóth Sándor, a DEAC futballistája a góljának örült, a hétvégi eredménynek természetesen nem.

Balul sikerült a hétvégi rangadó a Debreceni Egyetem labdarúgói számára, ugyanis az NB III Északkeleti csoportjának 10. fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésén a listavezető és eddig veretlen Putnok négy gólt rúgott a cívisvárosban. A fekete-fehérek csupán 0–4 után tudtak szépíteni, a hazaiak találatát a két perccel korábban beállt Tóth Sándor szerezte. A 18 esztendős középpályás így emlékezett vissza a szezonbeli harmadik góljára:

– Igen gyorsan történt minden, épp, hogy becseréltek, máris adódott a lehetőség. Valójában még nem rázódtam bele a meccsbe, ennek ellenére természetesen nagyon örültem a gólnak. Jól találtam el a labdát, ezért juthatott a hálóba. Sajnos ezzel sem tudtunk visszajönni a mérkőzésbe, de érezhetően lökést adott a csapatnak a folytatásra, s ez jó érzéssel töltött el. Ám ettől függetlenül bosszant, hogy pont nélkül maradtunk – idézte fel a történteket Tóth.

Valljuk meg, nem túl hálás feladat 0–4-nél beállni, ugyanis már akkor úgy tűnt, hogy elment az a bizonyos hajó. – Éreztük, hogy nagyon nehéz a dolgunk, de az a feladatunk, hogy ne adjuk fel és küzdjünk a végsőkig. Azzal a vezetőedzői elvárással álltam be, hogy kihozzam magamból a legtöbbet és a csapat hasznára legyek, bármire lesz is ez elég. Illetve igyekeztem hallgatni a többiekre és együtt mozogni velük a a játéktéren. Vasárnap 15 órakor Cigándon lépünk pályára, az is nagy erőpróba lesz, hiszen a házigazdák a második helyen állnak. Össze kell szednünk magunkat fejben, és elhinnünk, hogy sikeresek lehetünk. A múlt heti vereség után még fontosabb, hogy meg tudjuk nyerni a következő találkozót – zárta mondandóját Tóth Sándor.

Karrier

Adományt kapott a Gyermekgyógyászati Klinika

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek