Sport
2022-09-10

Fölényesen nyert a DEAC

A DEAC férfi futsalosai az NB I negyedik fordulójában az újonc Rubeolával csaptak össze. A meccs esélyesének Elek Gergő legénysége számított, és szerencsére nem borult a papírforma.

Villámrajtot vettünk, hiszen Rácz Zsolt már az első percben bevette a csömöriek kapuját. Ezt követően sem vettünk vissza, mi domináltunk, a második gólunk pedig a kilencedik minutumban érkezett meg, ekkor ismét Rácz ünnepelhetett. Nem sokkal később Deiby Arango is megvillant, ezzel háromra duzzadt az előnyünk. A szünetig még akadtak ígéretes helyzeteink, elég csak Deiby bombájára gondolni, ami a lécen csattant, míg Rácz egy megindulást követően a bal kapufát találta el.

A második játékrészben folytatódott az örömfutsalunk, ennek köszönhetően a végére eléggé kinyílt az olló. A gólszerzők közé Szabó Ábel is feliratkozott, majd a harmincadik percben előbb Thiago egy szép csellel csapta be a védőjét, végül kicsit kiszorított szögből a bal alsóba gurított, aztán Rácz Zsolt sarokkal tette a labdát Nagy Bence elé, aki kilenc méterről köszönt be. A 0-7-es végeredményt Nagy Bence asszisztját követően Harmati Tamás állította be a 32. minutumban. Örömteli, hogy a találkozó alakulása miatt a vezetőedzőnk a fiataloknak (Tóth Benedek, Harcsa Dávid, Tóth Barnabás) is bizonyítási lehetőséget adhatott. Azt is ki kell emelni, hogy a Rubeola drukkei még a hétgólos hátrány tudatában is nagy lelkesedéssel buzdították a csapatukat, amiért mindenképpen dicséretet érdemelnek.

Együttesünk a mostani idényben másodszor diadalmaskodott az NB I-ben, hét pontjával jelenleg az ötödik helyen áll a tabellán.

Férfi futsal NB I 4. forduló
Rubeola FC-DEAC 0-7 (0-3)
Dunakeszi Város Magyarság Sporttelepe, vezette: Muhari Gergő, asszisztensek: Ibriksz Máté, Kiss Gergő.
Gólszerzők: Rácz (1., 9.), Deiby (11.), Szabó Á. (28.), Thiago (30.), Nagy B. (30.), Harmati (32.)
A DEAC összeállítása: Krajcsi – Thiago, Deiby, Rácz Zs., Szabó Á. Cserék: Tóth Benedek, Vass, Nagy B., Harmati, Szatmári, Harcsa, Tóth Barnabás. Vezetőedző: Elek Gergő.

Az ÉVOSZ szervezésében fiatal végzős szakmunkások tanulnak Franciaországban

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek