Sport
2022-02-25

Jó élményekkel gazdagodtam a válogatottban

Fodó Karolina szerint a DVSC-DEAC a szűkös kerete ellenére Kazincbarcikán is nyerni szeretne.

Női futballistáink szombaton 13 órától a Kazincbarcika otthonában fognak pályára lépni. Krascsenics Csilla tanítványai szeptember elején 3-1-re verték borsodiakat, azon az összecsapáson Jakus Lili és Kota Szabina szerezte a góljainkat, utóbbi játékos kétszer is betalált.

– Ellenfelünk az ötödik helyen áll a tabellán, ebből kiindulva is azt gondolom, nehéz meccs vár ránk. Sajnos ezúttal sem lesz teljes a keretünk, hiszen többen sérüléssel bajlódnak. A problémák ellenére szeretnénk begyűjteni a három pontot – nyilatkozta Fodó Karolina.

A harmadik pozíciót birtokló együttesünk a Szpari elleni 3-1-es győzelemmel indította az évet az NB II Keleti csoportjában. A rangadó után a vezetőedző külön kiemelte Fodó produkcióját.

 Olvastam Krascsenics Csilla nyilatkozatát, és természetesen nagyon örültem annak, hogy megdicsért. Én is azt éreztem, hogy jó teljesítménnyel tudtam segíteni a csapatnak. Az előző héten végig magabiztosan futballoztunk, ennek köszönhetően diadalmaskodtunk – mutatott rá fiatal tehetségünk.

Fodó Karolina nemrég az U17-es válogatottban bizonyíthatott. Fiataljaink programjában az edzések mellett a románok elleni felkészülési találkozó szerepelt. A mieink nem spóroltak a gólokkal az összecsapáson, végül 8-0-ra diadalmaskodtak.

– Nagyszerű érzés volt, amikor kiderült, hogy számítanak rám a nemzeti együttesben. Az edzőmeccsen csereként léptem pályára, eleinte izgultam, és ez érződött a játékomon, de szerencsére viszonylag hamar felvettem a ritmust. Jó élményekkel gazdagodtam az összetartás során, és örülnék, ha legközelebb is számítana rám a szakmai stáb. Az biztos, hogy az edzéseken keményen fogok dolgozni az újabb meghívóért – hangsúlyozta a 15 esztendős labdarúgó.

NB II Keleti csoport 18. forduló
Kazincbarcikai SC-DVSC-DEAC
2022. 02. 26. (szombat) 13:00, Pete András Stadion

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek