Sport
2021-08-10

Paks-DVSC: már kaphatók a belépők

Elővételben 1000 forintért lehet jegyet váltani a szombati meccsre.

Nem ígérkezik könnyűnek a DVSC soron következő bajnoki mérkőzése, melyen a rendkívül gólerős Paks otthonában vendégszerepel augusztus 14-én, szombaton 16 órától.

A két meccsen nyolc gólt szerző atomvárosiak legutóbb 6-1-re ütötték ki a tavalyi ezüstérmes Puskás Akadémiát, míg az 1. fordulóban hazai környezetben 3-2-es vereséget szenvedtek a Mezőkövesdtől, így jelenleg 3 ponttal a tabella 5. helyén állnak. Mint ismert, a Loki a Budapest Honvéd 4-1-es kiütésével nyitott, majd legutóbb 2-2-es döntetlent ért el az Újpest ellen, így a 3. helyen 1 ponttal áll a Paks előtt.

Ellenfelünk tájékoztatása alapján elővételben már megvásárolhatók a találkozóra szóló belépők online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A mérkőzésre a 18 éven felüli szurkolók csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be, míg a fiatalabbak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével vehetnek részt!

A felnőtt vendégjegyek elővételben 1000 forintba, míg szombaton, a meccs napján 1400 forintba kerülnek. Diák, nyugdíjas és női belépőt elővételben 600 forintért, szombaton pedig 1000 forintért lehet vásárolni.

A vendégpénztár szombaton két órával a mérkőzés előtt, 14 órakor nyit. A rendezők kérik a szurkolókat, a stadionba való belépéskor legyen náluk személyazonosításra alkalmas igazolvány.

 

dvsc.hu 

Ma kezdődik az I. Debreceni Ünnepi Játékok

Felszáll a Zsuzsi vonatra a Méliusz mobilkönyvtára

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek