Sport
2021-02-06

Csak a győzelem elfogadható a DEAC-nak a Siófok ellen

A múlt héten a DVSC focistái is megszenvedtek a Balaton-partiakkal.

A tabella utolsó helyen álló DEAC labdarúgóinak nem sikerült valami jól az évnyitó, hiszen a Dorog otthonában 2-1-es vereséget szenvedtek a 2021-es esztendő első bajnokiján.

Sándor Tamás tanítványai vasárnap 14 órától a Siófokot látják vendégül. A 14. pozíciót birtokló Balaton-partiak az előző héten a DVSC-vel csaptak össze a Nagyerdei Stadionban. Ugyan a piros-fehérek a 2-1-es diadallal megszerezték a három pontot, de a siófokiak nem adták olcsón a győzelmet.

“Beszélgettem néhány Loki-játékossal a meccsről, és azt mondták, hogy nem volt könnyű dolguk, mivel a Siófok az első félidőben akár két-három gólt is lőhetett volna. Nem szabad lebecsülni következő ellenfelünket, hiszen a keretét tehetséges fiatalok mellett rutinos futballisták alkotják. Úgy gondolom, ha jó napot fognak ki a Somogy megyeiek, bárkit képesek legyőzni. Remélem, hogy ezúttal nem annyira jön ki nekik a lépés – kezdte a beszélgetést Bényei Balázs, aki a dorogi túrát is összegezte. Nem titok, hogy nem a terveink szerint alakult ez az összecsapás. A körülmények nem voltak ideálisak, de ez nem lehet mentség. A hétvégén teljesen más játékra lesz szükségünk, sok tekintetben kell előrelépnünk. Nincs mese, csak a győzelem elfogadható tőlünk! Teljesen mindegy, hogy milyen játékkal, de muszáj megszereznünk a három pontot!” 

A Balassagyarmatot fogadják a DEAC kézisei

A korábban bezárt falusi kisboltok újranyitását ösztönözné a kormány

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek