MegMinden
2024-05-08

Csak szexet akar

(she.life.hu)

Megőrjít a tudat, hogy nem csak velem szexelsz.

Először én is azt gondoltam, hogy csupa móka és kacagás, ha valaki csak az ágyban partnered, de másban nem. Semmi kötelezettség. Nem kell elszámolni neki minden egyes percedről. Szabad lehetsz közben. Nem oktat ki és nem szól bele abba, hogy mit, hogyan csinálj. Csak azzal nem számoltam, hogy kialakulnak azok a bizonyos érzések.

Lazán álltam bele én is. A kezdetektől fogva tudtam, hogy csak szexet akar, hiszen a Tinderen is egyértelműen kiírta, hogy alkalmi kapcsolatot keres. Úgy voltam vele, hogy szórakozunk egy kicsit, úgy sem csináltam még ilyet, miért ne.

Először még csak beültünk egy kávézóba. Az első pillanattól kezdve beleszerettem. Félig hosszú, aranybarna haját hátra dobva ült le és még a széket is kihúzta nekem. A közvetlensége, a kisugárzása, a külseje, a hangja és az illata teljesen magával ragadott. 

Annyira akartam, hogy teljes testével átöleljen. Annyira vágytam a csókjára.

Megbeszéltük, hogy innentől kezdve egymásnál folytatjuk. Eltelt pár nap és átjött. Beszélgettünk pár szót, majd egymásnak estünk. Nem óvatoskodott, letépte rólam a ruhát. Úgy csókolt, ahogyan még soha senki más. Sosem felejtem el azt az estét. Szinte elvesztünk egymásban. És nem, nem csak szex volt. Ennél több. Olyat éltem át, amit még soha senkivel. Szinte passzolt a testünk, akkor ott egy kis időre mi voltunk ying és yang. 

Az eredeti írást itt találja.

Paradicsom

Berecz M. Tibor- Sárvári Géza Zsolt

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek