MegMinden
2024-02-08

Rangadó

(dvsc.hu)

Az Újpesten elért győzelem után hatalmas érdeklődés övezi a szombaton 17.30-kor kezdődő DVSC-Ferencváros rangadót.

A találkozót szokás szerint a klub is igyekszik a maga eszközeivel élvezetessé tenni. A meghirdetett félpályás rúgóverseny nagy sikert aratott, rengetegen jelentkeztek, a szerencsések külön értesítést kapnak.

A 16 órai kapunyitástól az A5, B1, B2 szektoroknál fan zone-t alakítunk ki a drukkerek részére, különböző játékokkal (subsoccer, kombi sportaréna, rúgófal, óriás beerpong, fotófal), amiket a mérkőzés végéig lehet használni. A DKV járatain továbbra is ingyen lehet utazni az érvényes meccsjeggyel és bérlettel rendelkezőknek, a kezdést megelőző és a mérkőzés befejezését követő 3 órában (14:30-tól 22:30-ig). A VIP-belépővel rendelkezők a szokásos szolgáltatások mellett helyszíni, élő beszélgetést hallhatnak majd a Loki egyik ikonjával, Madar Csabával.

Érdemes randizni is a rangadón: látogasson ki szerelmével a szombati DVSC-FTC mérkőzésre, hostesseink segítségével készítsen egy közös képet, majd töltse fel Instagram-oldalára #lokilove24 hashtaggel! A legjobbakat a következő mérkőzésre szóló páros VIP-belépővel díjazzuk!

A jegyek nagyon gyorsan fogynak, és továbbra is kaphatók a jól megszokott helyeken, online, a www.nagyerdeistadion.hu oldalon, valamint a DVSC Ajándékboltban (nyitva csütörtökön és pénteken 11 és 19 óra között, szombaton 10-től 20 óráig). Érdemes elővételben beszerezni a belépőt, ugyanis több szektor már teljesen megtelt, 10 ezer fölötti nézőszámra lehet számítani. A DVSC egyébként a szombati bajnoki után február 28-án kupamérkőzésen fogadja a Ferencvárost, éppen ezért kedvezményes áron elérhető egy olyan kombinált jegy is, amely mindkét FTC elleni mérkőzésre érvényes.

A rendőrség közlése szerint a mérkőzés napján 15 órától előreláthatólag 21 óráig a Nagyerdei körúton a Pallagi út kereszteződésétől az Ady Endre út kereszteződéséig minden jármű-, illetve gyalogosforgalom tilos. Fontos, hogy a Nagyerdei Stadionban nem lesz lehetőség helyszíni vendégjegy megvásárlására.

Az eredeti írást itt találja.

Tankcsapda

Korlátlan lehetőségek a tanárképzésben

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek