MegMinden
2024-01-21

Madonna

(hirado.hu)

Óriási pert akasztanak rajongói Madonna nyakába

A pop királynője több órát késett a New York-i koncertjeiről, amit a rajongói megelégeltek és most kártérítést követelnek.

Beperelte két rajongó Madonnát és a koncertet szervező Live Nationt, miután az énekesnő fellépése a meghirdetett 20:30-as kezdéssel ellentétben, két órával később kezdődött.

A koncertlátogatók, Michael Fellows és Jonathan Hadden a TMZ által csütörtökön megszerzett csoportos keresetükben azzal érveltek, hogy a 65 éves Madonna nem volt pontos a Celebration turnéja állomásain a brooklyni Barclays Centerben.

Az előadásoknak 20:30-kor kellett volna kezdődniük, de az énekesnő csak 22:30-kor lépett színpadra.

Fellows és Hadden azt állította, hogy Madonna mindhárom New York-i koncertjére késve jelent meg, melyekre 2023. december 13-án, 14-én és 16-án került sor.

A keresetükben a felperesek szerint a késői kezdés szándékos hamis reklámnak, gondatlan félrevezetésnek, valamint tisztességtelen és megtévesztő kereskedelmi gyakorlatnak minősül.

Egyelőre ugyan csak ketten indítottak pert, azonban a közösségi médiában több rajongó is dühös posztokat írt amiatt, hogy az énekesnő nem kezdte el időben a brooklyni koncertjeit.

„Nem érdekel, ha te vagy a Madonna. Ha 3 órát késel, akkor egyszerűen rohadt bunkó vagy” – írta az egyik felhasználó a Twitteren, és vele együtt még több százezren fejezték ki nemtetszésüket.

A legtöbben a jegyük árának visszafizetését követelik, de az sem kizárt, hogy Michael Fellows és Jonathan Hadden tettén felbátorodva egyre többen indítanak majd pert Madonna ellen.

Az eredeti írást itt találja.

Szétrágta a rendőrautó ülését egy őrizetes nő

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek