MegMinden
2024-01-03

Daniel Agger

(bunteto.com)

Csatornarendszer-bizniszbe szállt be és tetoválóművész lett a Liverpool egykori hátvédje.

Túlzás nélkül kijelenthető, hogy a tetoválást kultusz övezi a labdarúgók körében, sok futballista teste szinte teljesen „ki van varrva.” Daniel Agger, a Mersey-partiak egykori játékosa bőrén szintén sok a tetoválás, és visszavonulása után művészként is hódolt szenvedélyének, ezenkívül egyéb vállalkozásai is voltak.

Agger a Bröndby csapatában kezdte labdarúgó-pályafutását, majd 2006-tól nyolc éven keresztül a Liverpoolt erősítette, pályafutása utolsó két évét pedig újra a dán csapatban töltötte. Az egykori kőkemény védő 31 évesen az egész futballvilágot meglepve bejelentette, hogy szögre akasztja a stoplist, döntésének hátterében a hátproblémái is álltak. 

A dán labdarúgó nemcsak a csupaszív játékával, hanem a tetoválásaival is felhívta magára a szurkolók figyelmét.


Az elsőt 15 éves korában varratta magára, amikor Párizsban volt egy iskolai kiránduláson. „Az egyik barátommal bementünk egy szalonba, és mondtuk, hogy ezt a figurát szeretnénk, amelyet ránk is varrtak, a mai napig megvan” – emlékezett vissza Agger.

A futballistapalántának szenvedélyévé vált a tetoválások gyűjtése, gyakorlatilag az egész testét „televarrták”. Néhány darabra különösen büszke, a hátán található viking temető is a kedvencei közé tartozik. A kézfején pedig egy YNWA-felirat látható, ezzel a korábbi klubja előtt tiszteleg.

„Minden tetoválásomnak külön története van, amelyek közül egyik érdekesebb, mint a másik”


– vallotta.

A tartalom felhasználásához kérjük, hivatkozzon a forrásra és az eredeti cikkre a Büntető.com oldalon: https://bunteto.com/csatornarendszer-bizniszbe-szallt-be-es-tetovalomuvesz-lett-a-liverpool-egykori-hatvedje?fbclid=IwAR0FfOeu7v0e7jeNO3qrA73vSI-AKzghWhDkqccQR1RyGUZR739ECTRV4UA

Miután Agger befejezte labdarúgó-karrierjét, elhatározta, hogy tetoválóművészként próbálja ki magát. Nemcsak készítette a tetoválásokat, hanem be is fektetett a szenvedélyébe: a Tatoodo nevű dán cég résztulajdonosa lett, amely segít megtalálni a tetoválásra vágyóknak azt a művészt, aki a legjobban tudja megalkotni a vágyott képüket.

Agger egy másik területbe is belekóstolt: testvérével együtt egy csatornarendszerekkel foglalkozó vállalatot hozott létre, amely a roppant találó KloAgger (Agger vécéi) nevet viseli. Az egykori hátvéd 500 ezer eurót fektetett az üzletbe, a cégvezető viszont a testvére lett, így Aggernek – aki a vállalat mindennapi munkájában is részt vett – más tevékenységekre is maradt ideje. Ugyanis az egykori 75-szörös válogatott játékos a futballtól sem tudott elszakadni: 2021-ben a dán másodosztályú HB Koge csapatának vezetőedzője lett. Az idén lejárt szerződését viszont nem hosszabbították meg. Annak, hogy a Dánia legnagyobb szigetén található kisváros csapata és a Agger útjai elváltak, az is az oka volt, hogy a klub anyagi nehézségekkel küszködött.

Miután munkanélküli lett, az eddigi életútja tükrében biztosak lehetünk benne, hogy az agyontetovált exfutballista egy újabb vállalkozáson töri a fejét.

A tartalom felhasználásához kérjük, hivatkozzon a forrásra és az eredeti cikkre a Büntető.com oldalon: https://bunteto.com/csatornarendszer-bizniszbe-szallt-be-es-tetovalomuvesz-lett-a-liverpool-egykori-hatvedje?fbclid=IwAR0FfOeu7v0e7jeNO3qrA73vSI-AKzghWhDkqccQR1RyGUZR739ECTRV4UA

Az eredeti írást itt találja.

Sikeres rendezés

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek