MegMinden
2023-11-18

Snoop Dogg

(atv.hu)

A sztár döbbenetes bejelentést tett, a rajongói is kétkedve fogadták-

A világhírű popsztár, Snoop Dogg a teljes identitását építette a marihuánafogyasztásra, ezért a legújabb bejelentése mindenkit meglepett: azt állítja, mostantól felhagy a füvezéssel. Mint írja, hosszas megfontolás és a családjával való beszélgetés után döntött.  

A hip-hop sztár, valódi nevén Calvin Broadus, amerikai rapper, producer és színész. Ő az egyik legismertebb rapper a nyugati partról. Zenei karrierje 1992-ben kezdődött, amikor Dr. Dre felfedezte. Debütáló albuma, a Doggystyle 1993-ban jelent meg a Death Row Recordsnál. Snoop Dogg az utóbbi években a teljes brandjét és művészi identitását építette a marihuánafogyasztás köré; köztudott volt, hogy mennyire sokat szív és még az is bekerült nemrég a hírekbe, hogy külön embert alkalmaz a spanglitekeréshez, ezért ez a mostani bejelentés sokakat meglepett. 

A sztár a posztjában azt írta, hosszas megfontolás és a családjával való beszélgetés után döntött úgy, hogy leteszi a marihuánát. Azt azonban nem cizellálta, hogy komolyan gondolta-e vagy csak viccelt, emiatt a rajongók nagyrésze is kételkedését fejezte ki. 

A bejegyzésben még annyit írt, kéri, hogy mindenki tartsa tiszteletben a magánéletét ebben az időben. A bejelentést egyébként egy igen drámai bejegyzésben tette, egy fekete-fehér képpel mellékelve – írja a BBC.

Snoop Dogg a füvezés nemzetközileg elismert arcának számított, több dalában és interjúkban is beszélt a szívásról, egyszer még azt is kijelentette, hogy napi nyolcvan spanglit szív. Nemrég maga Ed Sheeran mesélte el, hogy hogyan téptek be a sztárral. 

Az eredeti írást itt találja.

Az újonctól kell elhoznunk a pontokat

Eb-selejtezők - A magyarok számára a csoportelsőség a tét

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek