MegMinden
2023-10-05

Jolie

(index.hu)

Angelina Jolie Budapestre költözik

A Maria Callas életéről szóló film forgatása végett költözik a magyar fővárosba az Oscar- és háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színésznő, Angelina Jolie. Az utóbbi években ugyan szinte csak Brad Pitt-től való válása miatt írt róla a sajtó, ma már újra csak rajta van a fókusz.

Angelina Jolie legutóbb 2010-ben járt Magyarországon, amikor első filmjét, A vér és méz címűt rendezte. 13 év után ismét visszatér, hogy a világhírű operaénekesről, Maria Callasról forgasson filmet. Mivel a világ legszebb operája található Budapesten, ezért a helyszín tökéletes arra, hogy feldolgozza az énekesnő színpadi sikereit. 

A film fő témája az énekesnő utolsó néhány évének feldolgozása lesz, amikor Callas már Párizsban élt és visszavonult a reflektorfényből. A Blikk információi szerint az Operaházban feltehetően felvesznek még az énekesnő aktív éveiről szóló jeleneteket, ugyanis

15 OLYAN NAP IS VAN AZ ELKÖVETKEZŐ NÉHÁNY HÓNAP PROGRAMTÁRÁBAN, AHOL INDOKOLATLANUL NINCS ELŐADÁS. 

lap úgy tudja, Jolie csak legkisebb gyermekeivel érkezik a magyar fővárosba, a 17 éves Shilohval és a 15 éves ikreivel: Vivienne-nel és Knoxszal. A jelek szerint ismét egy csendes magánházban szeretne élni az itt töltött hónapokban, így is óvva saját és gyermekei magánéletét.

Az eredeti írást itt találja.

Egyenes Beszéd a Debreceni Egyetemről

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek