MegMinden
2023-07-01

Dűne 2

(origo.hu)

Christopher Walken maga a megtestesült gonoszság a Dűne 2. új előzetesében.

A részben Magyarországon forgatott Dűne – Második rész november 2-án érkezik a mozikba. Denis Villeneuve már az első résszel igyekezett értő módon adaptálni Frank Herbert kultikus sci-fi regényét, a folytatáshoz érkezett friss előzetes alapján a második rész sem okoz csalódást a rajongóknak. Az máris kiderül, hogy milyen lesz az Oscar-díjas Christopher Walken IV. Shaddam császárként.

Dűne visszatérő szereplői (Timothée Chalamet, Zendaya, Javier Bardem, Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgård, Josh Brolin, Dave Bautista) és a Walken által alakított uralkodó mellett több új és fontos karakter mutatkozik be Frank Herbert sci-fijének mozis folytatásában. Például az Austin Butler által megformált színgonosz Feyd-Rautha Harkonnen, illetve az Irulan hercegnőt alakító  Florence Pugh és Léa Seydoux (Lady Margot) is.

A második rész Paul Atreides (Timothée Chalamet) kalandos vándorlását és a családját elpusztító összeesküvők ellen indított bosszúhadjáratát folytatja majd, rögtön ott, ahol az első rész befejeződött, azaz amikor a fiatal hős találkozott Chanival és a fremenekkel. 

Az eredeti írást itt találja.

Európa Játékok: bronzéremmel zártak Battai Sugárék

Elítélte a svédországi Korán-égetést az Európai Unió

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek