MegMinden
2022-12-17

Előszilveszter

(Facebook)

Bordó Sárkány & Nyughatatlan

HATALMAS ELŐSZILVESZTERI PARTY A KÖZÉPKORI ROCK'N'ROLL ÉS A ROCKABILLY FENEGYEREKEIVEL

2022. DECEMBER 30., PÉNTEK, 20:00

Bordó Sárkány & Nyughatatlan//Előszilveszteri Buli - Debrecen Nagyerdei Víztorony

20.00 Nyughatatlan
21.30 Bordó Sárkány

Az autentikus amerikai életérzéssel átitatott country és rockabilly találkozik a NYUGHATATLAN saját dalaiban. 2022-ben a fődíjat, azaz az "Entertainers of the Year" és két külön díjat (Band of the Year, Instrumental of The Year) nyertek a Texas Sounds Country Music Awards fesztiválon Amerikában. 12 év alatt 5 lemezzel illetve egy aranylemezzel büszkélkedhet a csapat. A Nyughatatlan az 50-es évekbeli rock & roll egyik hazai népszerűsítője, valamint Johnny Cash zenéjének és színpadi örökségének magyar tolmácsa. Hatodik angol nyelvű nagylemezüket Amerikában, a Rosewood stúdióban fejezték be, az albumra tizenegy saját szerzemény került fel, ami decemberben fog megjelenni.

BORDÓ SÁRKÁNY, saját meghatározása szerint „középkori Rock'n'roll-t" játszik. Az autentikus, magyar és európai középkori dalokat és táncokat bátran ötvözik saját alkotói elképzeléseikkel.
A középkori hangulatba ültetett Bordó Sárkány dalok a mai kor világzenei hangzásvilágához igazodó, táncra perdítő, erőteljes dinamikai felfogásban szólalnak meg.
Az együttes, megalakulásától számítva 15 külföldi országban adott koncertet.
A zenekarnak eddig 4 nagylemeze jelent meg.

Az eredeti írást itt találja.

A karácsony a családdal töltött értékes időről szól a legtöbb ember számára

Alan Rickman

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek