MegMinden
2022-07-22

FOD

(futureofdebrecen.hu)

Remek hangulatban telt az első nap a Campus Fesztiválon!

2022. július 20-án a Future of Debrecen kitelepült a Campus Fesztivál első napjára! 

Számos kreatív programmal vártuk a gyerekeket és felnőtteket egyaránt. A Campus Fesztivál következő napjain is 14.00 és 20.00 óra között találkozhattatok velünk. 

A mai napon rengetegen látogattatok meg minket, aminek nagyon örültünk!

A gyerekek élvezték az arcfestést, illetve a natúr kozmetikumokkal való sminkelés is sikeres volt, közben pedig jókat beszélgettünk a környezetvédelemről. Rengetegen vettetek részt a gyerekekkel kézműves foglalkozásokon, de a szülők is kivehették ebből a részüket. Készítettünk együtt például könyvjelzőket, amelyek tökéletesen illettek az ingyen elvihető használt könyvekhez, amelyeket a Természettár biztosított. Tóth Máté, a Zöld Munkacsoport tagja pedig bemutatta nektek, hogyan is néznek ki a madárodú a valóságban, és mesélt a gyermekeknek és a szülőknek egyaránt a városi élőlények fontosságáról, a városi madárvédelemről.

Lehetőségetek volt megismerni a Future of Debrecen programjait, illetve azt, hogy kik is vagyunk és milyen módon tudtok kapcsolódni ti is a mozgalomhoz.

Bízunk benne, hogy ti is ugyanannyira élveztétek a programokat, mint mi, és a többi napon is ilyen sok család fogja meglátogatni a standunkat!

Várunk titeket a holnapi napon is!

Az eredeti írást itt találja.

Kismacskákat dobott a kukába - állatkínzás miatt kell felelnie

Tűzijáték

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek