MegMinden
2022-05-07

Tobe

(debsport.com)

Az idény végéig eltiltották Sándor Tamást.

A DEAC vezetőedzője négy mérkőzésre szóló eltiltást kapott a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságától a debreceni derbi után.

Mint beszámoltunk róla, meglehetősen feszült, parázs mérkőzést hozott a városi derbi a kis Loki és a DEAC között, amelyen Ibrahima Sidibe a hosszabbításban mentett pontot az egyetemistáknak (1–1). Lovas László játékvezető a második félidő derekán előbb a DVSC II kapusedzőjét, Fekete Róbertet, majd nem sokkal később a DEAC vezetőedzőjét, Sándor Tamást is elküldte a kispadtól. Utóbbi második sárga lappal jutott a kiállítás sorsára, az elsőt reklamálásért kapta, a másodikat pedig azért, mert hozzáért a játékban lévő labdához.

Mivel a szakember a játékoskijáróból nézte a hajrát, a játékvezető egy alkalommal megszakította a játékot és figyelmeztette Sándort, aki a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságának pénteki határozata szerint négy mérkőzésre szóló eltiltást kapott. Az NB III-as bajnokságból éppen négy forduló van hátra, így jelen állás szerint a DEAC vezetőedzője ebben az idényben már nem ülhet le a kispadra. Fekete Róbert egymeccses eltiltásban részesült.

Az eredeti írást itt találja.

A répa és az ibolya házassága

Ünnepélyesen beiktatták hivatalába Macront második mandátumára

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek