MegMinden
2021-11-20

Sámántánc

(shop.hmusic.hu)

KORI - új dal érkezett Koroknai Árpád zenekarától.

Kori a dalról és a forgatásról:

"Egy remek hangulatú forgatás eredménye a dalhoz készített klip, amelyet a Hypermedia stábjának köszönhetünk. A klipben a zenekar mellett feltűnnek a Modern Tánc-Játék Stúdió táncosai (külön köszönet Holb Ibolyának a segítségért), Pusztai Gábor "Gyertya" tűzzsonglőr, és egy – Szabó Gergő által betanított – héja is! Eredetileg sólyom lett volna a képanyagban, de sajnálatos módon a forgatás előtt "megszökött" ezért egy héja ugrott be a helyére. Mindannyiuknak hálásan köszönjük a közreműködést!

A forgatás helyszíne a zeleméri Árpád kori templomrom volt, amelynek varázslatos hangulata remekül illeszkedett a dal mondanivalójához. Mivel maga a templom egy kunhalomra épült és szakralitását már a kereszténység térhódítása előtti időkből hozta, ezért nem tartottuk "eretnekségnek" a magyarok ősvallását, a sámánizmust megidéző dal képre rögzítését.

Mivel aggregátorról kellett megoldani az áramellátást, ezért a vágásnál néhány kockát újra kellet vágni, mert befigyelt az eszköz. :D Az audió változathoz képest egy versszakkal és néhány zenei betéttel rövidebb a klip."

Az eredeti írást itt találja.

Környezetvédelem

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek