MegMinden
2021-08-25

Charlie Watts

(femina.hu)

A Rolling Stones dobosa élete végéig ezt a nőt szerette

Charlie Watts egy londoni kórházban, szerettei körében, békés körülmények között halt meg augusztus 24-én. Felesége, Shirley Ann is ott volt mellette, aki élete nagy szerelme volt.

Charlie Watts és feleségének története

Watts és Shirley Ann Shepherd még azelőtt találkoztak, hogy a Rolling Stones zenekarral befutott volna. Az esküvőjüket 1964-ben tartották meg, egy lányuk született, Seraphina 1968-ban látta meg a napvilágot. 

Amikor a '60-as és '70-es években a Rolling Stonesszal turnéztak, társai nagykanállal élvezték a rocksztárok fényűző és vad életét. A nőknek sem tudtak ellenállni, ám Watts bevallása szerint végig hűséges maradt a feleségéhez, 2018-ban az NME magazin megkérdezte tőle, mégis mi a házasságuk titka, erre ezt a választ adta:

- Mert valójában nem vagyok egy rocksztár. Nincsenek meg az adottságaim ehhez. Ennek ellenére van négy vintage autóm, de egyiket sem tudom vezetni. Soha nem érdekelt, hogy interjúkat adjak, vagy a középpontban legyek. Persze azért szeretek interjút adni, hogy az emberek eljöjjenek, és megnézzenek bennünket élőben.

 A Rolling Stones azért létezik, mert az emberek eljönnek az előadásokra. Nincs is rosszabb, amikor fellépsz egy klubban, ahol maximum három ember alkotja a közönséget, ebből az egyik a barátnőd, a másik a haverod - magyarázta akkor.

Az S.t.p.: A Journey Through America With The Rolling Stones című könyvben megemlítették, hogy a zenekart Hugh Hefner meghívta a Playboy-villába, ahol rengeteg csinos playmate várta a csapatot. Ennek ellenére Watts figyelmen kívül hagyta a hölgyeket, sokkal jobban érdekelte Hefner játékszobája, amiben található volt egy billiárdasztal, csocsó, flipperek és Arcade játékgépek, írta meg a The Sun.

Nem osztott meg sok információt a magánéletükről, mert elsősorban arra vágyott, hogy a zenéjük miatt írjanak róluk. A brit sajtó néha lefotózta őket együtt, 2016-ban például egy lovaspólóversenyen vettek részt. Devonban éltek, ahol Shirley-nek egy ménesfarmja is van. Seraphina lányuk egy unokával ajándékozta meg őket 1996-ban, a kislány a Charlotte nevet kapta.

Az eredeti írást itt találja.

Tanártovábbképzés az üzleti életről

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek