MegMinden
2021-07-07

Királyság

(index.hu)

A monacói hercegné története sem egy tündérmese

Megcsalási botrányok, törvénytelen gyerekek és egy titokzatos betegség – Charlène Wittstock valószínűleg nem erről álmodozott akkor, amikor randizni kezdett a monacói uralkodói ház trónjának örökösével. Házasságuknak 10. évfordulóján ünneplés helyett azt kell eldöntenie, hogy a gyerekeit vagy a szabadságot választja.

Ha hercegi párról beszélünk, legtöbbünknek Harry és Meghan, vagy Vilmos és Katalin képe ugrik be. A sussexi és a cambridge-i hercegek sokban különböznek, leginkább abban, hogy amíg Vilmosék profin és látszólag szívesen látják el a koronához köthető feladataikat, addig Harry és Meghan inkább a szerelmet választották. Talán ezért is tűnik úgy, hogy az Egyesült Királyság lakói is egyöntetűen az egyébként is trónörökös herceget kedvelik jobban – elég volt megnézni legutóbb Diana hercegnő szobrának avatását. A helyszíni élőzések kommentszekciójában ugyanis három téma dominált: a legtöbben az iránt érdeklődtek, mikor veszi végre kezdetét az esemény, mások pedig vagy Vilmost és Katalint méltatták, vagy Harryt szidták.

Bár kevesen, de akadtak olyanok is, akik védelmükbe vették Meghan hercegnét. De aki úgy érzi, hogy Harry herceg felesége szánnivaló, annak érdemes egy pillantást vetni a monacói hercegnére.

Az eredeti írást itt találja.

Brit Nagydíj

Havadtőy Sámuel

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek