Debrecen
2024-03-13

Húsvéti Nyuszifesztivállal és Junior Városkártya-akcióval nyitja a vidámparki szezont a Zoo Debrecen!

Idei első nagyrendezvényén a Park ünnepi forgataggal, sztárfellépő tapsifülesekkel, a tavasszal megújuló élővilág csodáival és az év első vidámparki kalandjaival várja a kikapcsolódni vágyókat március 30. és április 1. között 9:00-tól 18:00-ig.

Természetesen a húsvéti ünnepkör főszereplői a nemrég született állatkerti lakók, köztük Mulan, az észak-kínai leopárdkölyök, az anyja erszényéből már gyakran kikukucskáló kis Bennett-kenguru és az állatsimogató legfiatalabb cigája báránya. Az önfeledt élményszerzésről megannyi közreműködő interaktív programja gondoskodik majd, köztük a kicsiket-nagyokat megtáncoltató Brandnyúl és sokak kedvenc tapsifüles mesehőse, Bing, akikkel nemcsak koncertjük, hanem közönségtalálkozó keretében is találkozhatunk. Nyuszikaland címmel ad elő a Burattino Bábszínház, a legrátermettebbek nyuszimotor-versenyre is benevezhetnek, emellett a húsvéti népszokásokból is ízelítőt kapunk.

Idén először a nagyközönség rendelkezésre áll majd a Vidámpark mind a 24 játékeleme, köztük a tavaly átadott Barokk körhinta is az elmúlt hónapok teljes körű karbantartását és felújítását követően, varázskarszalaggal akár egész nap korlátlanul! Sőt, április 30-ig tartó akciója keretében a Park a Junior Városkártya felmutatásával 10 százalék kedvezménnyel megvásárolt éves Sétáló-, Élmény- vagy VIP-bérletek mindegyikéhez egy-egy 5000 Ft értékű, időkorlát nélkül felhasználható és szabadon átruházható vidámparki részvételijegy-csomagot is ad az igazán önfeledt élményszerzés érdekében. A Debrecenben tanuló, 6-14 éves korú gyermekek részére szóló Junior Városkártya már most is igényelhető online, és a Városkártya-tulajdonosoknak elérhető számos kedvezmény mellett április 1-től a DKV járatainak díjmentes használatára is jogosít.

A már online elővételben is megvásárolható belépőkkel, köztük az idei újdonságként bevezetett háromnapos kedvezményes jeggyel a Nyuszifesztivál valamennyi programeleme díjmentes.

EDDA Művek 50. Jubileumi blabla - koncertbeszámoló

Dutch reach

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek