Debrecen
2023-06-21

Filmforgatás miatt forgalomkorlátozások lesznek Debrecenben

Játékfilmet forgatnak Debrecen belvárosában, 2023. június 21-én és 22-én az esti órákban lezárják az Antall József és a Széchenyi utcákat.

A produkció közúti jelenetei két napig készülnek. Az első napon (szerdán este, csütörtökön hajnalban) három jelenet felvétele történik meg. Ez idő alatt lezárásra kerül az Antall József utca – Tisza István utca – Széchenyi utca csomópont teljes területe, valamint az Antall József utca teljes szélességében a Miklós utca és a Széchenyi utca között, továbbá a Tisza István utca a Széchenyi utca és a Simonffy utca között, illetve a Széchenyi utca a Nyugati utca és a Piac utca közötti szakasza részlegesen. 21:00 és 23:30 között a Széchenyi utcán a menetrendszerinti buszok kivételével a járműforgalom tilos lesz, 23:30 és 04:00 óra között pedig teljes korlátozás lesz életben. Az érintett szakaszon csatlakozó Arany János utca és Mácsai Sándor utcák Antall József utca és Széchenyi utca felőli vége szintén lezárásra kerül. A lakók ingatlanjainak megközelíthetősége érdekében ebben az időszakban a Mácsai Sándor utcát az Arany János utca felől, valamint az Arany János utcát a Külsővásártér felől, illetve a Piac utca felől zsákutcává alakítják át.

A forgatás második napján (csütörtökön este, pénteken hajnalban) az Antall József utcának a Miklós utca és Széchenyi utca közötti szakasza kerül lezárásra 21:00 órától 04:00 óráig. Az érintett helyszínen csatlakozó Arany János utca Antall József utca felőli vége szintén le lesz zárva. A Mácsai Sándor utca és az Antall József utca között teljes lezárás lesz, míg az Arany János utcát a Piac utca felől zsákutcává alakítják át.

A filmforgatás ideje alatt az érintett utcákban megállási tilalom lesz érvényben. Kérjük az erre közlekedőket, hogy ne megszokásból, hanem az ideiglenes forgalmi rend figyelembe vételével közlekedjenek! A forgatást követően visszaáll az eredeti forgalmi rend.

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek