Debrecen
2023-04-17

Pályázat a Debreceni Nemzetközi Iskola ösztöndíjprogramjában való részvételre

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése 2019-ben alapított ösztöndíjat a Debreceni Nemzetközi Iskola képzési programjaiban való részvétel támogatására tehetséges vagy kimagasló eredményt elért debreceni diákok számára. A 2022/2023-as tanévben 10 ösztöndíjas tanulója van az intézménynek.

Az ösztöndíjprogram célja, hogy a pénzügyi támogatás révén lehetőséget teremtsen a Debreceni Nemzetközi Iskola képzési programjaiban az adott program befejezéséig történő részvételre azon tehetséges vagy kimagasló eredményt elért, 10-17 év közötti életkorú debreceni diákok számára, akik családjának anyagi helyzete ezt nem tenné lehetővé. Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet a Debreceni Nemzetközi Iskola ösztöndíjprogramjában való részvételre a 2023/2024-es tanévre az általános iskola 3. évfolyamától a középiskola 11. évfolyamáig.

A pályázati felhívás szövege és a pályázati adatlap elérhető a www.debrecen.hu oldalon: https://www.debrecen.hu/hu/debreceni/osztondijak-palyazatok/palyazati-felhivas-30
A pályázat benyújtásának határideje: 2023. május 17.

Klímaváltozás

Világsztárok lépnek fel a brit uralkodó koronázási koncertjén

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek