Debrecen
2023-02-16

Pandacsöki Boborján örökbe fogadja állatkerti névrokonát

Február 18-án, szombaton a Homo sapiens sapiens alfaj Boborján, alias Dolák-Saly Róbert tulajdonnevű példánya meglátogatja és élethosszig örökbe fogadja a Park ikonikus lakóját, a szintén Boborján névre keresztelt apella kapucinusmajmot.

Mint arról korábban hírt adtunk, a Zoo Debrecen most hétvégén igazán különleges környezetben – az élővilág sokfélesége és tematikus programok adta színkavalkádban – várja közös farsangolásra az érdeklődőket, akik a Park első örökös tiszteletbeli nevelőszülőjével is találkozhatnak majd. Február 18-án, szombaton ugyanis a Homo sapiens sapiens alfaj Boborján, alias Dolák-Saly Róbert tulajdonnevű példánya meglátogatja és élethosszig örökbe fogadja a Park ikonikus lakóját, a szintén Boborján névre keresztelt apella kapucinusmajmot.

Az emberszabású előadóművész az örökbefogadási ceremónia után 11:30-tól a Mackóházban dedikálja a helyszínen megvásárolható könyveit, köztük a legújabbat is, amely épp állatkerti lényekről szól. A generációkat összekötő közönségtalálkozón közös szelfi is készíthető!

A Farsang részletes programja a Park honlapján olvasható.

Középpontban a mentális zavarok

Magyar Kupa: nem férnek bele a rövidzárlatok

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek