Belföld
2023-04-11

Viszonylag akadálymentes a közlekedés kedd reggel

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán Mosonmagyaróvár térségében két személyautó ütközött össze. A 155-ös km-nél a belső sávot elkerítették.
 

Baleset történt az M3-as autópályán Nagykálló térségében Vásárosnamény felé. A 240-es km-nél egy sávon halad a forgalom. 

 

A 83-as főúton, - Győrszemerétől északra, a 61-es km-nél új csomópontot alakítanak ki. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a járműveket. A reggeli órákban torlódik a forgalom. 

 

Egy fontos előzetes holnapra: a 8-as főúton, Veszprémnél, az új Budapesti úti csomópont déli oldalát holnaptól péntekig lezárják, ott sem lehajtani, sem felhajtani nem lehet. Kerülni az almádi és litéri csomópontokon át lehet. 

 

A magyar-szlovák határszakaszon, a Vámosszabadi (Medve) hídon forgalomkorlátozásra kell számítani április 17-én hétfőtől, mert a szlovák oldalon útfelújítás kezdődik. A 3,5 tonna össztömeg feletti tehergépjárművek nem hajthatnak át a hídon, nekik kijelölt terelőúton kell kerülniük a 13-főúti monostori határhíd felé.

 

Több mint 120 ittas sofőrt talált a rendőrség Budapesten

Ausztria az ellenőrzés meghosszabbítását tervezi a magyar és a szlovén határon

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek