Belföld
2021-08-29

Hosszú a várakozás a röszkei autópálya-határátkelőhely belépő oldalán

A szabadságukról Nyugat-Európába visszatérő vendégmunkások miatt négyórás várakozás alakult ki a személyforgalomban a röszkei autópálya-határátkelőhely belépő oldalán vasárnap délelőtt - közölte a rendőrség honlapján.

 A Szerbiából autóbusszal érkezőknek három órát kell várakozniuk.
    A gyorsabb határátlépés érdekében érdemes a kisebb átkelőket választani, de a 7-től 19 óráig működő röszkei és tiszaszigeti, valamint a 22 óráig nyitva tartó ásotthalmi közúti átkelő belépő oldalán is egyórás a sor. A kübekházi közúti átkelőnél nincs hosszabb várakozás.
   

 A csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen a személygépkocsival Romániából érkezőknek egy órát kell várakozniuk az átlépésre.
    A Románia felé utazók használhatják az egész nap működő nagylaki és kiszombori közúti átkelőt, vasárnaponként 7 és 15 óra között a magyar és román állampolgárok pedig választhatják a Csanádpalota-Nagylak közúti határátkelőhelyet is.
 

   Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak.

Csökkenő forgalomban gyengült a BUX a héten

Sima továbbjutás a kupában

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek