Backstage
2024-02-15

Megszállott rajongóiról készít filmet Eminem

Érdekesnek ígérkezik a film, hogy miként dolgozza fel Eminem a "Stan" jelenséget és hogyan mutatja be a szuperrajongók világát a dokumentumfilmben. A "Stans" munkacímet kapta a szinopszis és a dal ikonikus karakteréről szól majd a film, és eddig nem látott részleteket láthatunk majd a fanatikus rajongók világáról.

A Variety szerint ez egy „leleplező és éleslátású személyes utazást a szuperrajongás világába, a világ egyik legikonikusabb és legmaradandóbb művészének, Eminemnek és az őt imádó rajongóknak a szemszögéből”. A Stan később általánosan a fanok szinonimája lett a közbeszédben.

 

 A Stans lehetőséget ad számunkra, hogy megfordítsuk a kamerát, és megkérdezzük a közönséget arról, hogy mi a helyzet a rajongókkal – és bizonyos esetekben a fanatikusokkal – mondta a Shady Films Paul Rosenberg és Stuart Parr a Variety-nek adott nyilatkozatában. Ez egy tanulmány a rajongótábor és a művész közötti kapcsolatról, Eminem egyik leglenyűgözőbb dalának és a világ egyik legfontosabb szórakoztatóművészének szemszögéből.”

Filmpremier

Tomola Patrikkal erősített csapatunk

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek