Backstage
2024-01-08

Akár te is lehetsz a Smashing Pumpkins gitárosa

A Smashing Pumpkins története során több tagcserén is átesett, és most ismét a gitárosi pozícióban van egy üresedés. Billy Corgan hosszú ideje az egyetlen állandó tagja a zenekarnak, és most új tagot keresnek, hogy kiegészítsék a csapatot Jeff Schroeder távozása után.

A Smashing Pumpkins egy felhívást tett közzé a közösségi médiában, miszerint felvételt hírdet gitáros pozicióra. A The Smashing Pumpkins 1988-ban alakult Chicagóban és a felállás sokáig 4 emberből állt: Billy Corgan, D'arcy Wretzky, James Iha és Jimmy Chamberlin. A zenekar azóta sok tagcserén ment keresztül, jelenleg Corgan, Iha és Chamberlin a tagjai, ugyanis Jeff Schroeder  októberben bejelentette távozását a Pumpkinstól.

„A zenekarral az elmúlt 16 év során keletkezett hihetetlen emlékek száma szinte túl sok ahhoz, hogy számszerűsítsük” – írta Schroeder Instagram-oldalán. "Bár nagyon nehéz volt meghozni a döntést, de arra jutottam, otthagyom a bandát, mert más lett az utam." Schroeder 2007-ben csatlakozott a Pumpkinshoz, a visszatérő turnén már ő játszott, ahol Zeitgeist albumot mutatták be. 

GDGXOKdWoAALZrA (1080×1080)

Ez egy hatalmas lehetőség lesz az új gitáros számára, ugyanis a Green Day világkörüli turnéjának előzenekara lett a Pumpkins. De ugyanakkor nagy felelősség is, mivel a zenekar hírneve és hangzása is a választott személyre nehezedne. Azok, akik szeretnének jelentkezni a posztra, az önéletrajzukat és zenés anyagaikat elküldhetik a zenekar menedzsmentjéhez. 

 

 

 

 

Taylor Swift

Az Év sportolója gála - Szoboszlai Dominik a férfi, Érdi Mária a női győztes

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek