Backstage
2023-03-31

„Káoszos mozaik az éjszakából” – Itt van Chris Villon és WaTa új lemezfelvezetője

A szabad alkotás jegyében született WAVY kollektíva egyik tagja, Chris Villon, aki a „MYSTERY LADY” című nemrég debütált kollab után ismét a producer WaTa-val közösen droppol egy új dalt, a „WATANABE”-t hamarosan érkező, nemzetközi szintű korongjukról.

Bartha Zsombor, de a zenei szcénában csak Chris Villon a fúziós underground egyik ékköve hatalmas tervekkel, eredeti zenei koncepcióval. Habár nem szívesen skatulyázza be stílusok közé magát, főleg mert tényleg nagyon egyedi hangzást képvisel – ha mégis definiálni kellene, egy a hiphop, az elektronikus zene és a trap olvasztótégelyéből kiforrott, újvonalas angolnyelvű produkcióként írhatjuk körül a jelenséget.

A rapper-dalszerző korábban kiadott egy eklektikus EP-t már ’I had so much FUN’ címmel, amit a WAVY-ből Co Lee és Aminon is megtisztelt egy-egy featjével. Most pedig egy teljes LP közeledik, ami újból szintugrás lesz, ugyanis az egyik legkeresettebb és legizgalmasabb zenei producer WaTa állt be a projekt mögé és további más náció – német, francia, angol - underground alkotói!

A srácok március 17-én mutatták be a „MYSTERY LADY”-t, amin a berlini rappert, R.Mess-t is meghívták együttműködőként, most pedig következik a „WATANABE”.

„Nagyon sokat jelent nekem ez a szám, mivel ezzel kezdődött el az egész ’What Happens After Midnight?’ című albumunk folyamata. Ez az első felvétel, amit valaha készítettünk együtt WaTával, az első sesh előtt már megírtam erre a beatre a szöveget. Plusz nekem a „WATANABE” adta meg véglegesen az önbizalmat, hogy merjek rappelni”meséli Chris Villon az új single eredettörténetét.

Stílusban ez a trekk egy trap-future bass furcsa keveréke, minimális dubstep és hiphop beütéssel, de szeretném azt gondolni, hogy viszonylag eredeti hangzást találtunk meg Zsombival. Nekem zeneileg és persze szövegileg is a fellépések és a bulik világát hozza, egy ilyen káoszos mozaik arról, ahogyan mi az éjszakai életet látjuk belülről. A WHAM c. albumunk többi darabjához képest ez egy kicsit lazább, flegmább és talán darkabb megközelítésű dal, inkább egy party banger mint egy hátradőlve gondolkodós szám” – osztotta meg WaTa a zenéről, hamarosan érkező kiadványukról pedig elhintette:

„Amit nagyon szeretek ebben a projektben, hogy Zsombi iszonyat nyitott stílusilag és emiatt szinte bármilyen zenei irányt ki lehet vele próbálni, és eddig minden ilyen kísérletezésből valami egészen egyedi dolog született. Szerintem nagyon színes kis anyag lett az album, és örülök, hogy amellett, hogy fülesben hallgatásra is tökéletesen alkalmas, eddigi tesztek alapján bulikban is nagyon megindulnak rá az emberek. Kifejezetten igyekeztünk egy nemzetközi szintet és hangzást megütni, úgy érzem, sikerült is.” 

 

Curtissel közösen készített új videóklipet Josh és Betti

A biztonságos internethasználatról szervezett előadást a vármegye önkormányzata

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek