Sport
2024-01-31

Rálépett a siker útjára a DVSC labdarúgó együttese

Évadnyitó sajtótájékoztatót tartott a DVSC szerdán délután a Nagyerdei Stadionban. Érezhető volt az elvárás, a szimpátia a klub iránt, hiszen nagyon sok újságíró vett részt az eseményen. Az egyesület részéről megjelent Ike Thierry elnök, Makray Balázs cégvezető, Srdjan Blagojevic vezetőedző, és négy frissen érkezett játékos.

A célok egyértelműek - indította a beszélgetést - Makray Balázs. Megemlítette, hogy amikor átvették az irányítást másfél esztendővel ezelőtt, akkor hangsúlyozták, hogy hosszú távú építkezésre számíthatnak a szurkolók. Úgy gondolja - tette hozzá a cégvezető - hogy ennek eddig eleget is tettek. Az előttük álló időszakban mindenképpen arra törekednek, hogy megvalósítsák dédelgetett terveiket. Nevezetesen azt, hogy a Loki állandó és meghatározó szerepet játszon mind a hazai, mind a nemzetközi porondon.  A csapat építésében is a tervszerűség a mérvadó. Most jutottak el oda, hogy a hosszú ideje figyelt, és velük állandó tárgyalásban lévő focisták máras a klub kötelékébe tartoznak. Baráth Péter, és Dorian Babunski távozása után olyan összeg állt a rendelkezésre, amiből négy, minőségi labdarúgót sikerült Debrecenbe csábítani. Az idei cél megvan, és ezt meg is fogják valósítani.
 
Blagojevic mester ehhez annyit tett hozzá, nagyon hasznos volt a török edzőtábor, mindenki a maximális odaadást nyújtotta. Nem szeretne esélyeket latolgatni, de már ő is nagyon várja a rajtot.
 
Négy új futballista is letette a "voksát" a DVSC mellett. Mindannyian - Szuhodovszki Soma, Jorgo Pellumbi, az izlandi Thor Ulfarsson, valamint a tájékoztató előtt egy órával a klubhoz aláírt, 21 éves Kocsis Dominik is -  úgy fogalmaztak, pozitív a fogadtatásuk, minőségi helyre érkeztek, hozzáállásukkal, teljesítményükkel, akaratukkal szeretnék a szurkolók szimpátiáját kivívni.
 
Ike Thierry elnök a végén annyit tett hozzá, nagyon büszke arra, hogy debreceni lett, és várja a drukkereket a stadionba.
 
Weisz György

Nyílt edzés a DEAC cheerleadereinél

Világritkaság: észak-kínai leopárd született a Zoo Debrecenben!

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek